4.4 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalPeste 20 de morți într-un cutremur în Pakistan - VIDEO

Peste 20 de morți într-un cutremur în Pakistan – VIDEO

Peste 20 de morți într-un cutremur în Pakistan, înregistrat în dimineața zilei de joi, 7 octombrie 2021. De asemenea, circa 200 de persoane sunt rănite.

Cutremurul a avut magnitudinea 5,7 și s-a produs în sudul Pakistanului. Operaţiunile de salvare sunt în derulare.

Cutremurul a provocat alunecări de teren. Mai multe case au fost distruse sau avariate, a declarat Naseer Ahmed Nasir, șeful auorității naționale de gestionare a dezastrelor.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă