13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalNew York, furtuna de zăpadă a făcut ravagii: patru morți și numeroase...

New York, furtuna de zăpadă a făcut ravagii: patru morți și numeroase pagube

Unele accidente mortale au survenit din cauza perturbării traficului rutier.

La New York o femeie de 51 de ani a murit după ce furgoneta pe care o conducea s-a răsturnat pe autostrada din Wantagh State (Long Island), ceilalţi cinci pasageri suferind răni de gravitate diferită, potrivit mass-media locale.

De asemenea, o coliziune într-un autobuz şi un autoturism pe autostrada din Hunterdon County, din statul New Jersey, s-a soldat cu moartea unei persoane, a informat la o conferinţă de presă guvernatorul Phil Murphy.

În localitatea Bellmore, din Long Island (statul New York), o femeie de 62 de ani a suferit un infarct şi a murit în timp ce curăţa zăpada, potrivit postului NBC.

A patra victimă a fost raportată în Toms River, New Jersey, unde trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă de 87 de ani a fost găsit joi zăcând în zăpadă. Poliţia a informat că femeia suferea de alzheimer, iar în cursul zilei precedente fusese dată dispărută de la casa ei aflată la 1,6 kilometri distanţă.

Cea de-a patra furtună de zăpadă în mai puţin de o lună, care a coincis cu venirea primăverii astronomice, a determinat autorităţile din New Jersey să declare starea de urgenţă, în timp ce în statul New York a fost decretată doar în anumite zone.

Furtuna, care a dus la depunerea unui strat de zăpadă de până la 35 de centimetri în oraşul New York, a doborât copaci şi a lăsat fără curent aproximativ 80.000 de locuinţe, a început să scadă din intensitate joi seară, potrivit mass-media locale, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă