15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Germania: Aeroportul din Hamburg a reluat activitatea după pana de curent

Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că, la scurt timp după ora 6:30 am (04:30 GMT), un avion al companiei aeriene Pegasus care venea din Antalya a aterizat pe pista aeroportului din Hamburg. Cu toate acestea, conducerea aeroportului i-a avertizat pe pasageri că, în continuare, este posibil să apară unele întârzieri şi i-a sfătuit să ia legătura cu companiile aeriene, în condiţiile în care 10 sosiri şi 23 de plecări din cele 214 programate pentru ziua de luni au fost anulate.

Duminică seara, plecările şi sosirile pe aeroportul din Hamburg au fost anulate începând cu ora 10:00 a.m. din cauza unei pene de curent, conducerea aeroportului estimând că peste 30.000 de pasageri au fost afectaţi. Crucea Roşie din Germania a pus la punct paturi de campanie în terminalul aeroportului, unde aproximativ 90 de persoane şi-au petrecut noaptea.

Cu peste 17 milioane de pasageri în fiecare an, aeroportul din Hamburg este al cincilea mare aeroport din Germania. Într-o zi normală, peste 200 de avioane decolează şi aterizează pe acest aeroport.

Ultima oră
Pe aceeași temă