3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalCancelarul Merkel consideră problematică blocarea conturilor lui Trump pe rețelele sociale

Cancelarul Merkel consideră problematică blocarea conturilor lui Trump pe rețelele sociale

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, avertizează că este „problematică” blocarea conturilor președintelui SUA, Donald Trump, pe rețelele sociale.

Acest punct de vedere al Angelei Merkel a fost exprimat de purtătorul ei de cuvânt, Steffen Seibert, citat de presa din Germania.

”Se poate interfera în libertatea de exprimare, dar în limitele definite de legislator, nu prin decizia conducerii unei companii”, a explicat Steffen Seibert.

După violenţele produse la Washington, care au culminat cu intrarea protestatarilor în clădirea Capitoliului, două reţele de socializare i-au suspendat conturile preşedintelui Trump, iar ulterior au anunţat că i le închid.

Contul oficial de Twitter al Preşedintelui SUA, @POTUS, urmează a fi atribuit lui Joe Biden, din momentul în care preia funcția de șef al statului.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

State europene, misiune comună în Afganistan

Mai multe state europene colaborează în vederea deschiderii unei misiuni diplomatice comune în Afganistan, a declarat preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, citat de Reuters."Ne gândim...

Dreapta franceză și-a stabilit candidatul la alegerile prezidențiale din 2022

Dreapta franceză s-a reunit sâmbătă și și-a ales candidatul pentru alegerile prezidențiale ce se vor ține la anul. Valérie Pécresse, politiciana franceză care se autodescrie...

Papa Francisc e în vizită în Grecia

Papa Francisc a sosit sâmbătă dimineaţa la Atena, în vizită ecumenică, în Grecia, venind din Cipru, relatează AFP. Este prima vizită a unui suveran...
Ultima oră
Pe aceeași temă