35.4 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSocialIncendiul de la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti, lichidat

Incendiul de la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti, lichidat

Incendiul izbucnit marţi la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti a fost lichidat.

”Din informaţiile primite, la acest moment incendiul este lichidat. Nu sunt înregistrate victime”, informează IGSU.

Potrivit sursei citate, au ars reziduuri petroliere rezultate în urma procesului tehnologic (păcură, motorină, cocs), în zonă fiind degajări mari de fum.

Pentru localizarea incendiului, echipajele serviciului privat pentru situaţii de urgenţă ale operatorului economic au intervenit cu 4 autospeciale de stingere.

În sprijinul forţelor de la faţa locului, pompierii prahoveni au alocat 3 maşini de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, o autoscară şi o ambulanţă SMURD.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea zonei de manifestare a incendiului, ISU Prahova a transmis un mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT.

”Incendiu produs la SC Lukoil SA cu degajări mari de fum în atmosferă. Păstraţi-vă calmul, rămâneţi în locuinţe, închideţi şi etanşaţi ferestrele şi uşile. Urmaţi instrucţiunile autorităţilor”, se arată în mesajul RO-ALERT transmis de autorităţi.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Comisia Europeană a aprobat schema României de sprijin pentru producția de hidrogen

Comisia Europeană (CE) a aprobat, astăzi, o schemă de ajutoare a României în valoare de 149 de milioane euro pusă la dispoziţie prin intermediul...

Comisia Europeană a aprobat schema României de sprijin pentru producția de hidrogen

Comisia Europeană (CE) a aprobat, astăzi, o schemă de ajutoare a României în valoare de 149 de milioane euro pusă la dispoziţie prin intermediul...

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă