9.2 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăȘtirile zileiÎncă puțin și ajunge și în România! Când va fi disponibilă aplicația...

Încă puțin și ajunge și în România! Când va fi disponibilă aplicația Threads

Aplicația Threads a fost lansată în SUA și în Marea Britanie, iar în curând va ajunge și în Europa.

Aplicația Threads urmează să devină disponibilă și pentru utilizatorii din Uniunea Europeană începând cu data de 14 decembrie. Până în prezent, Meta nu a făcut un anunț oficial în acest sens, preferând să actualizeze site-ul Threads cu un cronometru cu numărătoare inversă, lipsit de titlu (care nu va fi vizibil în țările în care Threads este deja accesibil).

Lansarea întârziată a aplicației Threads în Uniunea Europeană a fost determinată de ceea ce purtătorul de cuvânt al Meta, Christine Pai, a caracterizat drept “incertitudinea privind reglementările viitoare”, probabil referindu-se la normele riguroase prevăzute în cadrul Legii privind piețele digitale (DMA) din bloc.

Ce este Threads?

Threads este concurentul Meta pentru Twitter și se zvonește că firma lucrează de luni de zile.

Descrierea oficială a aplicației de către Meta este următoarea: “Threads este locul unde comunitățile se reunesc pentru a discuta despre orice, de la subiectele care vă interesează astăzi până la ceea ce va fi la modă mâine. Indiferent de ceea ce vă interesează, puteți urmări și vă puteți conecta direct cu creatorii dvs. preferați și cu alte persoane care iubesc aceleași lucruri – sau puteți să vă creați un grup de urmăritori loiali pentru a vă împărtăși ideile, opiniile și creativitatea.”

Threads îți permite să te conectezi cu contul personal de Instagram. Meta a ales probabil această cale pentru a crește rapid baza de utilizatori a aplicației și s-a gândit că, dacă urmărești deja pe cineva pe Instagram, probabil că vei dori să interacționezi cu acesta și pe Threads.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Deținuții din Pentitenciarul Brăila mai pot primi în pachete doar produse feliate, în folie vidată

O nouă restricție se adaugă la lista de interdicții presupuse de executarea unei pedepse în închisoare, pentru că deținuții nu vor mai avea...

Deținuții din Pentitenciarul Brăila mai pot primi în pachete doar produse feliate, în folie vidată

O nouă restricție se adaugă la lista de interdicții presupuse de executarea unei pedepse în închisoare, pentru că deținuții nu vor mai avea...

Dezvăluiri ClothOff, aplicația de pornografie deepfake

O investigație exclusivă realizată de Guardian pentru seria de podcasturi Black Box dezvăluie numele conectate la aplicația care a generat imagini nonconsensuale ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă