6.4 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSocialAdministratieIluminatul festiv din București va costa anul acesta aproximativ 5,3 milioane lei

Iluminatul festiv din București va costa anul acesta aproximativ 5,3 milioane lei

Compania Municipală Iluminat Public anunţă pe SEAP două licitaţi în vederea închirierii şi achiziţionării unor decoraţiuni care să asigure iluminatul festiv, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, în acest an municipalitatea va cheltui pe luminițe aproximativ 5,3 milioane de lei. Valoarea estimată a primului contract este de 3.352.000 lei, iar a celui de-al doilea este de 1.999.500 lei. Ambele se vor desfăşura pe o durată de trei luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 3 noiembrie, iar licitaţiile se desfăşoară prin procedură deschisă accelerată.

Primul contract vizează închirierea echipamentelor de iluminat festiv, menite să creeze atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă pentru axa centrală şi centrul oraşului, unde se vor desfăşura principalele evenimente specifice acestor sărbători.

Acestea vor fi instalate pe: bd. Magheru şi bd. Bălcescu, Calea Victoriei, bd. Aviatorilor, bd. I. C. Brătianu, Piaţa Romană, rond Charles de Gaulle, bd. Constantin Prezan, Piaţa Victoriei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

Parchetul European a preluat dosarele DNA de fraudare a fondurilor europene de către „grupul” lui Sebastian Ghiță

O citația a Parchetului European (EPPO) condus de către Laura Codruța Kovesi transmisă, la începutul acestei luni, către un om de afaceri din...
Ultima oră
Pe aceeași temă