31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiGheorghe Popescu a primit o funcție în guvern

Gheorghe Popescu a primit o funcție în guvern

Gheorghe Popescu a primit o funcție în guvern și va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă. Anunțul a fost făcut chiar de către marele fotbalist din „generația de aur”, într-o postare pe Facebook.

„Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!

L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a scris Gheorghe Popescu pe pagina sa de Facebook, unde a postat și două fotografii de la întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, la sediul guvernului.

Fostul mare fotbalist, care a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru implicarea în „dosarul transferurilor” și a efectuat un an și jumătate după gratii, a mai fost consilier al premierului PSD Mihai Tudose.  

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă