7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăȘtirile zileiGame, set, divorț: Simona Halep și Toni Iuruc au decis să pună...

Game, set, divorț: Simona Halep și Toni Iuruc au decis să pună punct căsniciei

S-a ajuns la divorț între Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) . Informația a fost confirmată de omul de afaceri, în această seară.

Dacă inițial a oferit un răspuns evaziv, Toni Iuruc a revenit și a confirmat divorțul dintre el și Simona Halep, anunțat astăzi de Prosport, relatează gsp.ro.

S-a ajuns la divorț între Simona Halep și Toni Iuruc, dar totul se va petrece civilizat prin avocați, decizia fiind comună

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Toni Iuruc, 43 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. S-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă specială în această toamnă.

Simona Halep și Toni Iuruc, în divorț

Sursele GSP spun că familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc în luna noiembrie. De câteva luni, invitații au fost lăsați fără noutăți, fapt care a sugerat răceala dintre cei doi.

La mai puțin de un an de la momentul cununiei civile, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi decis de comun acord să oficializeze despărțirea, potrivit Prosport.

Fanii au speculat că despărțirea ar fi provocată de perioadele lungi în care cei doi stau despărțiți, din cauza turneelor la care Simona Halep participă. Totuși, soțul a fost alături de ea la New York, pentru US Open, cei doi apărând într-o imagine pe Instagramul Simonei Halep.

Simona Halep, un singur obiectiv în final de an
Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor.

Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă