-1.1 C
București
joi, 20 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiFraudă cu microfoane la examenul de permis auto

Fraudă cu microfoane la examenul de permis auto

Fraudă cu microfoane la examenul de permis auto, din județul Giurgiu. Potrivit instituției prefectului din Giurgiu, un bărbat de 21 de ani a încercat să fraudeze examenul cu ajutorul tehnologiei moderne.

Tânărul din Giurgiu a încercat să copieze, cu ajutorul tehnologiei, dar a fost prins. Polițiștii care supravegheau candidații au descoperit că tânărul avea căști și microfoane lipite pe tot corpul și un complice, în afara sălii, era pregătit să îi sufle răspunsurile, potrivit digi24.

Bărbatul prin cu microfoanele susținea examenul auto pentru a patra oară. La precedentul examen pentru obținerea permisului, el nu a răspuns corect la nici o întrebare.

Pentru încercare de fraudare a examenului de permis, i s-a întocmit dosar penal.

Un caz similar a fost înregistrat în 2018, în Giurgiu, când un alt tânăr a recurs la aceeași metodă de copiere.

Anul acesta un tânăr din Bistrița a fost prins având asupra lui căști și telefonul mobil.

Polițiștii spun că numărul celor care reușesc să ia permisul de conducere este în scădere. Dacă în 2017, 70% dintre cei care se prezentau reușeau să treacă probele, din 2018 proporția a scăzut la 30%.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Guvernul dă OUG pentru refacerea facturilor greșite la energie -VIDEO

Ministrul Energiei a declarat că furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se...

Cum l-a protejat sistemul pe Fritz să nu ajungă un nou caz Djokovic

Pentru că nu are nicio idee clară de dezvoltare sportivă și culturală, Dominic Fritz, primarul userist al Timișoarei, a anunțat că a gestionat 115...

Rafila detonează bomba legat de numărul uriaș de infectări la copii – VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, miercuri, că afirmaţiile legate de creşterea geometrică a numărului de copii infectaţi sunt neadevărate şi că i-a transmis...
Ultima oră
Pe aceeași temă