16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeȘtirile zileiFraudă cu microfoane la examenul de permis auto

Fraudă cu microfoane la examenul de permis auto

Fraudă cu microfoane la examenul de permis auto, din județul Giurgiu. Potrivit instituției prefectului din Giurgiu, un bărbat de 21 de ani a încercat să fraudeze examenul cu ajutorul tehnologiei moderne.

Tânărul din Giurgiu a încercat să copieze, cu ajutorul tehnologiei, dar a fost prins. Polițiștii care supravegheau candidații au descoperit că tânărul avea căști și microfoane lipite pe tot corpul și un complice, în afara sălii, era pregătit să îi sufle răspunsurile, potrivit digi24.

Bărbatul prin cu microfoanele susținea examenul auto pentru a patra oară. La precedentul examen pentru obținerea permisului, el nu a răspuns corect la nici o întrebare.

Pentru încercare de fraudare a examenului de permis, i s-a întocmit dosar penal.

Un caz similar a fost înregistrat în 2018, în Giurgiu, când un alt tânăr a recurs la aceeași metodă de copiere.

Anul acesta un tânăr din Bistrița a fost prins având asupra lui căști și telefonul mobil.

Polițiștii spun că numărul celor care reușesc să ia permisul de conducere este în scădere. Dacă în 2017, 70% dintre cei care se prezentau reușeau să treacă probele, din 2018 proporția a scăzut la 30%.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Fostul premier, aproape de o victorie importantă

Cu 90% din circumscripţiile de vot raportate la alegerile de sâmbătă, partidul SMER-SSD al lui Fico conducea cu 23,69% din voturi. Partidul liberal...

Pastila pentru suflet – Pilda zilei de 1 octombrie: “Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut”

Pastila pentru suflet - Pilda zilei de 1 octombrie: "Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut"Un călător mergea odată printr-un ţinut cald,...

Vrem ca pensia să reflecte corect contribuţia de o viaţă a fiecărui român

Prezentăm integral mesajul premierului Marcel Ciolacu adresat cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice: ”Astăzi îi sărbătorim pe cei din generaţiile ajunse la vârsta...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies