4.2 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialProba practică pentru permisul auto, suspendată

Proba practică pentru permisul auto, suspendată

Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere de miercuri a fost suspendată, urmare a avertizării cod portocaliu de viscol pentru Bucureşti, candidaţii anterior planificaţi la această dată fiind reprogramaţi din oficiu pentru 15 februarie, informează Prefectura Bucureşti, citată de Mediafax.

“Urmare avertizării cod portocaliu de viscol pentru Municipiul Bucureşti, pentru data de 29 ianuarie 2014, examinarea la proba practică în traseu în vederea obţinerii permisului de conducere din această zi se suspendă”, se arată într-un comunicat de marţi al Prefecturii Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitală şi 14 judeţe din sud-est, cod galben în alte 11 judeţe din centrul ţării

Candidaţii anterior planificaţi la această dată sunt reprogramaţi din oficiu pentru sâmbătă, 15 februarie, nemaifiind necesară prezentarea lor la ghişeele Serviciului.

Potrivit sursei citate, în circumstanţele unor motive bine întemeiate, care împiedică candidaţii astfel reprogramaţi să se prezinte la examinare la noua dată, aceştia vor solicita la ghişeele Serviciului o nouă reprogramare, cerere însoţită de actul de identitate, dosarul de examen şi dovezile justificative.

Celelalte activităţi ale serviciului, respectiv înmatricularea autoturismelor, preschimbarea permiselor şi examinarea teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, se desfăşoară normal.

Tot din cauza condiţiilor meteo, şi proba practică pentru obţinerea permisului de conducere care trebuia să se desfăşoare luni a fost suspendată, candidaţii fiind reprogramaţi pentru 8 februarie.

Cele mai citite

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...

ASF ascunde fără temei legal informații de interes public

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) atrage atenția Guvernului și Parlamentului României asupra faptului că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) refuză...

Joe Biden vrea condamnarea fermă a violenţelor sexuale comise de teroriştii Hamas

Preşedintele american, Joe Biden, a cerut marţi, la Boston, în cadrul unei întâlniri destinate să strângă fonduri pentru campania sa, "condamnarea fără ambiguitate şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă