26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieFOTO. Șerpi, sub fereastra lui Nicușor Dan

FOTO. Șerpi, sub fereastra lui Nicușor Dan

Internauții atrag atenția că șerpii au invadat Grădina Cișmigiu din Capitală.

Mai multe imagini postate pe platformele de socializare arată un șarpe chiar pe trotuarul de vizavi de Primăria Bucureștilor, retrăgându-se în vegetația netoaletată a Grădinii Cișmigiu.

Utilizatorul Facebook care a postat imaginile îl ironizează pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

“Nicușoare, Șarpiliiiii! Te-au invadat reptilele în Cișmigiu, mare Edil!!!”, a scris Moldoveanu Bogdan pe platforma de socializare.

Cotidianul național ROMÂNIA LIBERĂ a arătat, în mai multe articole, cum Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), instituție subordonată Primăriei Municipiului București (PMB) nu își îndeplinește atribuțiile.

De la începutul mandatului său de primar general, Nicușor Dan a fost, în repetate rânduri, criticat pentru modul în care arată spațiile verzi din Capitală.

Amintim că, în acest mandat, Nicușor Dan s-a numit și director general al ALPAB.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă