37.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO Incendiu la o biserică din București

FOTO Incendiu la o biserică din București

Un incendiu a izbucnit luni seara la o biserică din Sectorul 2, București. Mai multe lemne au ars în magazia din curtea bisericii.

Un incendiu a izbucnit luni, în jurul orei 17:00 la o biserică din intersecția Doamna Ghica cu Șoseaua Colentina din București. Focul s-a extins pe o suprafață de 15 metri pătrați. Mai multe lemne depozitate într-o magazie au ars, potrivit declarațiilor Ioanei Blănaru, purtător de cuvânt ISU, pentru Libertatea.

Trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autoscară au intervenit la fața locului. Potrivit autorităților, focul a fost stins după circa 30 de minute. Nu au fost raportate victime.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Incendiu biserică București
Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă