16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFostul președinte al României a provocat un accident și a fost testat...

Fostul președinte al României a provocat un accident și a fost testat cu aparatul etilotest: „Am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o”

Traian Băsescu, fostul președinte al României a provocat un accident în București, sectorul 2. Acesta a mers la poliție pentru a anunța incidentul.

Traian Băsesc a mers la poliție pentru a anunța incidentul, spunând că „am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o”. Dar, surse de la Brigada Rutieră au spus pentru Știrile ProTv că acesta ar fi acroșat o mașină parcată, de fapt.

După incidentul nefericit, fostul preşedinte al României a lăsat un bilet pe parbirzul mașinii pe care a acroșat-o, cerându-și scuze pentru cele întâmplate. Mai mult, acesta a lăsat și un număr de telefon pentru a se înțelege cu șoferul.

Acesta era obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore de la accident la poliție, conform Ştirile ProTV.

Traian Băsescu a fost testat chiar și cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Acesta riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare şi să primească o amendă de 590 de lei dacă victima se va prezenta şi ea la Biroul de Accidente Uşoare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă