5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentFostul premier Orban, ținut la coadă la vamă. "Nu este corect", susține...

Fostul premier Orban, ținut la coadă la vamă. “Nu este corect”, susține Orban

Ludovic Orban, fost premier al României, fost președinte al Camerei Deputaților și fost ministru al Transporturilor, a fost ținut la coadă la vamă.

Întâmplarea s-a produs la punctul de trecere a frontierei Nădlac (județul Arad), la data de 11 noiembrie 2022. Ludovic Orban este acum deputat, deci ar fi putut folosi pașaportul diplomatic pentru a trece înaintea altora. Se pare însă că Orban s-a resemnat să aștepte la coadă, ca un simplu cetățean.

“În vama Nădlac. Încă stăm la coadă și trebuie să prezentăm documentele de identitate. Nu este corect. De 15 ani suntem parte a Uniunii Europene. Nu există cetățeni europeni de mai multe categorii. Românii sunt europeni cu drepturi depline. Consiliul JAI din decembrie nu are niciun motiv să nu decidă integrarea României în Schengen”, a anunțat Orban într-un mesaj postat pe facebook.

Postarea lui Orban a avut foarte multe replici pe internet. Unele dintre ele au fost acide. Iată un exemplu:

“Domnule Orban prostia se plătește! Asta meritam, conducătorii noștri au falimentat o țară ca să fim umiliți mereu . Eù nu știu cum va simțiți dv când treceți vama dar eu ma simț tradat, mințit umilit numai văzând autostrăzile de la ei în timp ce noi nu avem una cap coada doar segmente”

Trei ore de stat la coadă la vamă

“193 de minute am stat acum câteva zile la ieșirea din tara la Nădlac 1, pe site la Pol de Frontieră scria 70 minute. Revoltator!”, scrie un alt utilizator de pe Facebook.

Din informațiile de pe internet reiese că Orban a ajuns cu bine la destinație, în Italia. În ziua de sâmbătă, 12 noiembrie, el se afla la Verona. Ludovic Orban a participat la lansarea filialei Forța Dreptei Diaspora.

Forța Dreptei este partidul înființat de Ludovic Orban după ce a demisionat din PNL.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă