22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăFlorin Cîțu este invitat la negocieri în Piața Universității. Cine-l va aștepta...

Florin Cîțu este invitat la negocieri în Piața Universității. Cine-l va aștepta acolo

De viitoarea susținere a Guvernului este interesat și AUR. Ei propun ca negocierile să se țină ca loc în Piața Universității, în timpul unui miting antiguvernamental, anunță reprezentanții AUR.

În cadrul întâlnirii ce va avea loc în weekend, în Piața Universității din București, reprezentanții AUR doresc să discute despre o eventuală susținere în Parlament a Guvernului Cîțu. La această reuniune ad-hoc este așteptat și premierul Florin Cîțu.

„AUR discută cu orice partid care respectă Constituția. PNL are restanțe la acest capitol. Democrația și drepturile constituționale nu se negociază. Totuși, Florin Cîțu este așteptat în Piața Universității, sâmbătă, la ora 17:00, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiții, putem negocia și noi cu el”, a spus George Simion, copreședintele AUR.

Un miting antiguvernamental la care și-a anunțat participarea și Alianța pentru Unirea Românilor va avea loc sâmbătă, în Piața Universității.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă