26.8 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăFlorin Cîțu este invitat la negocieri în Piața Universității. Cine-l va aștepta...

Florin Cîțu este invitat la negocieri în Piața Universității. Cine-l va aștepta acolo

De viitoarea susținere a Guvernului este interesat și AUR. Ei propun ca negocierile să se țină ca loc în Piața Universității, în timpul unui miting antiguvernamental, anunță reprezentanții AUR.

În cadrul întâlnirii ce va avea loc în weekend, în Piața Universității din București, reprezentanții AUR doresc să discute despre o eventuală susținere în Parlament a Guvernului Cîțu. La această reuniune ad-hoc este așteptat și premierul Florin Cîțu.

„AUR discută cu orice partid care respectă Constituția. PNL are restanțe la acest capitol. Democrația și drepturile constituționale nu se negociază. Totuși, Florin Cîțu este așteptat în Piața Universității, sâmbătă, la ora 17:00, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiții, putem negocia și noi cu el”, a spus George Simion, copreședintele AUR.

Un miting antiguvernamental la care și-a anunțat participarea și Alianța pentru Unirea Românilor va avea loc sâmbătă, în Piața Universității.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Noua conducere a PNL, aleasă la Poiana Brașov

Liberalii se reunesc astăzi, la Poiana Braşov, în Liga Aleşilor Locali, iar mâine în Consiliul Naţional al formaţiunii.Reuniunea Ligii Aleşilor Locali va avea loc...

Aproape jumătate dintre români vor cere mărire de salariu

Aproape jumătate dintre angajații români vor cere o mărire de salariu, relevă sondajul global intitulat "Workforce Hopes and Fears". Potrivit acestui studiu, în cazul României,...

Un nou incendiu la metrou

Un nou incendiu a avut loc la metrou, la doar două zile după incidentul din apropiere de stația Piața Romană, pe aceeași magistrală. Staţiile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă