30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieFestivalul de la Romaero modifică trasee STB

Festivalul de la Romaero modifică trasee STB

Cu ocazia organizării evenimentului „SAGA Festival 2024” la Romaero Băneasa, în perioada 05.07.2024 (de la ora 13:00) – 08.07.2024 (până la ora 07:00), vor fi restricționate virajele la stȃnga ȋn intersecţia Bd. Aerogării/Bd. Ficusului, informează Societatea de Transport București (STB).

Având în vedere această măsură, linia 205 va funcţiona pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul „Străuleşti”, astfel:

Autobuzele vor circula pe traseul de bază până la intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti/Str. Elena Văcărescu, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, Bd. Bucureștii Noi, terminal „Străulești”. Circulația autobuzelor nu va fi modificată pe sensul opus.

Totodată, pentru susținerea transportului public al spectatorilor prezenți la eveniment, vor fi înființate două linii speciale de autobuz, care vor funcționa pe timp de noapte (în intervalul orar 00:00 – 05:00pe traseele liniilor 301 și 605, fiecare dintre acestea asigurând intervale de succedare de 30 de minute.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă