2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSocialEvenimentExplozie la un apartament din București

Explozie la un apartament din București

O explozie neurmată de incendiu s-a produs la un apartament la etajul 2 situat pe strada Răcari din Capitală, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Din interior a fost scoasă o victimă – un bărbat de 50 de ani, prins sub o placă de beton, în stare de conştienţă, care a fost preluat de un echipaj SMURD.

“Efectuăm verificări pentru căutarea altor posibile victime. În urma exploziei, numeroase elemente de construcţie au fost dislocate (uşi, ferestre, zidărie)”, arată sursa citată.

Până în acest moment echipele de salvatori au evacuat şase locatari. Sunt înregistrate pagube şi la etajul 3.

La faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, una pentru descarcerare, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori. 

Sunt îngrijorări legate de posibila afectare a structurii de rezistență a clădirii.

S-a solicitat o expertiză din partea Inspectoratului de Stat în Construcții.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă