18.5 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

EXCLUSIV. VIDEO. Director CNAIR, petrecere cu lăutari, în stare de alertă

Directorul CNAIR petrece alături de drumari, oameni de afaceri și personaje controversate.

Directorul Direcției Exploatare Infrastructură Rutieră din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Florea Dascălu a petrecut, într-o vilă selectă, alături de mai multe persoane și acompaniați de lăutari.

Din informațiile obținute de “România liberă”, oficialul din cadrul CNAIR, la sfârșitul săptămânii trecute, a avut grijă să solicite o delegație pentru a inspecta anumite lucrări de reabilitare a drumurilor naționale.

Mai exact, Florea Dascălu, a fost în vizită pe DN 7 pentru a verifica anumite lucrări de covoare asfaltice.

Duminică, Sandu Florea, angajat al CNAIR, a publicat imagini pe Facebook de la o petrecere cu lăutari.

În imagini apare și Florea Dascălu, alături de drumari, oameni de afaceri și personaje controversate.

Chiar dacă Florea Dascălu nu păstrează distanțarea socială, oficialul CNAIR are grijă de lăutari și plătește anumite dedicații.

Florea Dascălu a ocupat funcții de conducere în cadrul CNAIR, încă din 1996, printre altele fiind șef serviciu tehnic, director direcția de întreținere, director general adjunct și consilierul directorului general.

În prezent, ocupă funcția de director al Direcției Exploatare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

În perioada 2017-2018 a luat o pauză, fiind director de proiectare în cadrul firmei SC Infra System SRL.

Înainte de marea petrecere, directorul din cadrul CNAIR Florea Dascălu a participat la funerariile celui mai tânăr șef de Direcție Regională de Drumuri și Poduri, Horia Stancu, din nefericire decedat, în urma unui atac vascular cerebral.

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă