30.8 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăȘtirile zilei„Evadare” ca în filme din spital: Un pacient plecat după băutură a...

„Evadare” ca în filme din spital: Un pacient plecat după băutură a căzut de la etaj

Evadare ca în filmele de acțiune dintr-un spital din Brașov. Un pacient care intrase în sevraj și avea nevoie de alcool a încercat să iasă pe geamul salonului. El a improvizat o frânghie din cearșafuri legate, însă aceasta nu a rezistat la greutatea sa și omul a căzut pe asfalt de la câțiva metri. A ajuns înapoi în spital.

Bărbatul de 49 de ani din localitatea Hoghiz era internat la Pavilionul Tractorul al Spitalului Județean, potrivit brasov.net. Miercuri seară, omul a intrar în sevraj pentru că nu mai consumase alcool de ceva timp, potrivit unor surse citate de site-ul brașovean.

Asistentele medicale nu l-au lăsat să iasă din spital pentru a-și cumpăra băutură, așa că bărbatul a găsit o soluție. El a legat cearșafurile de pe paturi și a scos pe geam frânghia improvizată. Astfel, el a încercat să coboare în curtea spitalului, doar că cearșafurile au cedat din cauza greutății omului, iar pacientul a căzut de la nivelul etajului întâi, pe asfalt.

Acolo l-au găsit angajații spitalului, care au anunțat poliția.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat oficialii IPJ Brașov.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care au și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Relaxare si confort – alege consumabile hoteliere potrivite pentru bunăstarea turiștilor!

Turismul în România este unul dintre domeniile cu potențial de creștere enorm. Cu toate că de la an la an, domeniul se dezvoltă, nu...

Lipsesc măsurile de dezvoltare a economiei. Cu noul Cod Fiscal banii sunt plimbați dintr-o parte în alta

Noul cod fiscal anunțat de Coaliția de guvernare arată clar dorința guvernanților de a aduce mai mulți bai la buget, însă din păcate, nu...

Parchetul European cere arestarea preventivă a 12 cetățeni români

Parchetul European, condus de Laura Codruța Kovesi, cere arestarea preventivă a 12 cetățeni români, dintre care patru sunt funcționari publici. Această intenție este anunțată de...
Ultima oră
Pe aceeași temă