2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSocialEducațieElevii din Vâlcea, premiaţi de oamenii de afaceri din judeţ

Elevii din Vâlcea, premiaţi de oamenii de afaceri din judeţ

Elevii din județul Vâlcea care au excelat în olimpiadele și concursurile naționale din anul școlar anterior au fost premiați în cadrul unei ceremonii desfășurate vineri.

Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul unei asociații de oameni de afaceri în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean.

Prin intermediul unui eveniment caritabil desfășurat la începutul acestui an, la care au contribuit numeroși antreprenori locali, Asociația General Magheru 68 a reușit să strângă fondurile necesare pentru a premia 144 de elevi talentați care au obținut rezultate notabile la fazele naționale ale concursurilor și olimpiadelor finanțate de Ministerul Educației.

La acest eveniment caritabil, au avut loc licitații pentru diverse obiecte donate de sportivi și artiști români de renume, contribuind astfel la inițiativa de a recunoaște și recompensa performanțele academice remarcabile ale tinerilor talentați. Aceste premii în bani reprezintă nu doar o recunoaștere a eforturilor lor, ci și o sursă de inspirație pentru acești elevi deosebiți să-și continue pasiunea pentru învățare și dezvoltare personală.

“Fie că este vorba despre performanţe academice excepţionale, realizări artistice sau sportive, aceşti tineri au demonstrat că excelenţa este un standard care poate fi atins prin pasiune, dedicare şi muncă asiduă.

Îi felicit pentru perseverenţa de care au dat dovadă în călătoria spre excelenţă, spre podiumurile olimpiadelor şi concursurilor şcolare. Această gală este o bună ocazie să le reamintim că munca lor nu a trecut neobservată şi că eforturile lor nu au fost în zadar. Sunt sigur că nu a fost o călătorie uşoară.

Au întâlnit obstacole, eşecuri temporare şi provocări care ar fi putut fi copleşitoare. Cu toate acestea, perseverenţa lor în faţa acestor provocări a fost cheia succesului. Elevii noştri de astăzi au demonstrat, prin rezultatele obţinute, că sunt hotărâţi să înfrunte orice obstacol, să înveţe din fiecare experienţă şi să evolueze constant.

Aşadar, să aplaudăm profesorii care luminează calea spre cunoaştere, să aplaudăm elevii care ne inspiră cu realizările lor şi să ne amintim întotdeauna că excelenţa nu este doar un scop, ci şi un drum pe care putem călători cu încredere şi pasiune.

Cu aceste gânduri, vă invit să sărbătorim excelenţa în educaţie şi să ne bucurăm de această zi specială dedicată merituoşilor noştri elevi”, a declarat, în deschiderea galei, preşedintele Asociaţiei General Magheru 68, Etius Popescu.

“În acest an, spre deosebire de anul trecut, a avut loc o strângere de fonduri, o gală de strângere de fonduri, prin primăvară, unde am avut bucuria să constat că mulţi oameni de afaceri din judeţul Vâlcea sunt alături de elevii noştri.

Vreau să le mulţumesc pentru acest lucru. Este pentru prima dată de când ştiu eu când oamenii de afaceri din judeţul Vâlcea sunt alături de elevii vâlceni. Vorbim de peste 140 de copii vâlceni care au obţinut premii şi menţiuni la fazele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor.

Mie mi se pare un lucru extraordinar că atât de mulţi elevi au reuşit să obţină aceste performanţe. În spatele acestor rezultate stau ore de muncă şi stă desigur un profesor îndrumător şi vreau să le mulţumesc pe această cale colegilor mei profesori pentru orele de muncă pe care le-au depus pentru ca aceste rezultate să fie posibile”, a precizat inspectorul şcolar general, Mihaela Andreianu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă