10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăDrept la replica privind declarația politică a senatorului Diana Șoșoacă

Drept la replica privind declarația politică a senatorului Diana Șoșoacă

Declarația de presă a senatorului Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a fost trimisă presei naționale și internaționale sub forma unui comunicat de presă intitulat: ”De va fi nevoie să apăr acest popor de război, mă voi duce și la Moscova, cu toate pericolele și consecințele nefaste pentru mine”.

Astfel, presupunerile presei din România despre faptul că ar fi fost trimisă unui anumit politician din străinătate sunt total eronate: ca orice comunicat trimis presei din afara țării, o dată ce a ajuns în redacțiile din străinătate, comunicatul este destinat utilizării sale publice în orice fel vor găsi de cuviință jurnaliștii respectivi.

Desigur că acest comunicat, pe care l-a primit și presa din România, era destinat publicării, el fiind afișat de altfel și pe site-ul partidului la secțiunea ”comunicate de presă”  (https://sosro.ro/de-va-fi-nevoie-sa-apar-acest-popor-de-razboi-ma-voi-duce-si-la-moscova-cu-toate-pericolele-si-consecintele-nefaste-pentru-mine/) și fiind distribuit pe canalele de social media ale partidului tocmai pentru a fi preluat de mass media.

Ne bucurăm pentru interesul acordat acestui comunicat după ce a apărut în străinătate, dată fiind importanța mesajului transmis de senatorul Diana Șoșoacă, dar trebuie menționat că presa din România l-a primit deja pe adresele din redacții în data de 5 martie, la scurt timp după ce aceeași declarație politică a fost citită în Senatul României.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă