0.7 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomePoliticăCriza politicăDragnea, către Ciolacu: la comandă și la ordin, ați vândut cel mai...

Dragnea, către Ciolacu: la comandă și la ordin, ați vândut cel mai mare partid !

Folosind apelativul “Dragă Marcel,” Liviu Dragnea îl atacă dur pe Marcel Ciolacu pentru înțelegerea cu Iohannis, care „iese acum la iveală pentru toți românii”.

“Îți scriu astăzi, în numele meu și al tuturor celor care, în ultima săptămână, au pus mâna pe telefon și m-au sunat. Sunt mulți, să știi. Sunt foști sau actuali membri ai PSD, colegi de-ai noștri, susținători, votanți, oameni care, de-a lungul timpului, au crezut în Partidul Social Democrat. Sunt oameni care mult timp s-au uitat spre noi cu speranță. Sunt oameni care au muncit pentru acest partid și oameni care ne-au dat încrederea lor la vot. Și nu o dată, ci ani sau zeci de ani la rând. Sunt oameni care au ținut cu PSD, Marcel,” îl atenționează Dragnea.

citește și: Încălzirea globală, ultimul șiretlic al Diavolului (I)

Dragă Marcel,…

Fostul lider PSD susține că partidul a murit. El continua să nominalizeze groparii: Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, care îi stau alături lui Ciolacu, “Ajungeți la groapa de gunoi a istoriei”, a conchis Dragnea.

Liviu Dragnea mai susține că social democrații se înghesuie să facă poze cu Iohannis, în loc să se lupte pentru medicamentele din spitale. Mai spune că trădarea e dovedită.

“De astăzi, Marcel, sunteți trădători dovediți ai intereselor acestui popor”, a conchis fostul lider.

“Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului funcții într-un guvern eșuat și criminal”, reprezintă o parte din cuvintele grele adresate lui Ciolacu.

Dragnea mai zice că în loc să salveze românii, echipa lui Ciolacu a ales să-l salveze pe Iohannis.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă