24.6 C
București
marți, 28 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiDouă persoane au murit într-un accident în Sibiu

Două persoane au murit într-un accident în Sibiu

Două persoane au murit într-un accident în județul Sibiu, iar alți doi oameni au fost răniți. Tragedia a avut loc pe DJ 106A, la ieşire din Răşinari spre Păltiniş, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit informațiilor oferite de polițiști, a fost o coliziune frontală între un autoturism care mergea spre Păltiniş şi un autobuz care se îndrepta spre Răşinari, relatează Agerpres.

Doi pasageri din autoturism au decedat: o femeie, cetăţean străin, de 37 de ani, respectiv o femeie de 45 de ani din Bacău.

Şoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 68 de ani, a fost transportat la spital, la fel şi o pasageră din maşina sa, de 31 de ani, din Răşinari. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu, bărbatul are traumatism toracic, iar femeia – suspiciune de pneumotorax şi fractură a membrului inferior.

Conducătorul autobuzului este un bărbat în vârstă de 55 de ani din Cisnădie, care transporta cinci pasageri. Traficul a fost reluat în ambele direcţii.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Parchetul European investighează în România o fraudă de 5 milioane de euro

Parchetul European, condus de Laura Codruța Kovesi, investighează în România o fraudă de peste 5 milioane de euro. În această anchetă, Parchetul European (EPPO)...

Parlamentul celebrează 25 de ani de Parteneriat strategic între România și SUA

Plenul Parlamentului se reuneşte astăzi de la ora 11:00, într-o şedinţă comună pentru aniversarea a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului strategic dintre...

Ambasadorul Marii Britanii s-a întâlnit cu liderul separatist din Transnistria

Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, Steven Fisher, s-a întâlnit cu liderul separatist din Transnistria, Vadim Krasnoselski. Întâlnirea a avut loc în orașul Tiraspol,...
Ultima oră
Pe aceeași temă