15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi cai lăsaţi liberi s-au plimbat, timp de aproape o oră, pe...

Doi cai lăsaţi liberi s-au plimbat, timp de aproape o oră, pe străzi intens circulate din Buzău

La un moment dat, animalele au pornit într-un galop necontrolat, spre disperarea oamenilor care se aflau pe străzile municipiului. Proprietarul cailor a fost amendat cu 500 de lei.

Buzoienii care se aflau miercuri seară, în jurul orei 20.00, în zona cartierului Micro 14, unde se află Spitalul Judeţean Buzău, au putut observa pe străzi doi cai lăsaţi nesupravegheaţi.

Animalele lăsate libere de prorietarul lor au pornit într-un galop necontrolat, atât pe străzi, cât şi pe trotuare. Timp de aproape o oră caii s-au plimbat în voie, spre disperarea trecătorilor, în zona Spitalului Judeţean Buzău, unde traficul este intens, apoi în zona unui cimitir şi de asemenea pe o stradă intens circulată.

Într-un final, jandarmii s-au autosesizat şi, împreună cu câţiva trecători, au reuşit să prindă animalele. În momentul intervenţiei de capturare, unul dintre cai a devenit extrem de agitat, existând riscul să-i rănească pe cei care acţionau.

Autorităţile au reuşit să identifice şi proprietarul animalelor, care a fost amendat cu 500 de lei, pentru că şi-a lăsat caii nesupravegheaţi. El a primit amenda în baza legii privind tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă