12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaDmitri Medvedev vrea Apocalipsa pentru Ucraina și moartea lui Joe Biden

Dmitri Medvedev vrea Apocalipsa pentru Ucraina și moartea lui Joe Biden

Într-o postare pe Telegram, Medvedev îi doreşte moartea lui Biden, citând un pasaj din Apocalipsă, potrivit actualitate.org.

„Conflictul din Ucraina se va încheia după ce Congresul SUA va vota pentru a oferi un nou sprijin Kievului”, a spus Biden. Declaraţia sa este absolut rea.

Pentru că înseamnă: „Continuaţi să vă ucideţi. Cu cât mor mai mulţi oameni, cu atât mai bine.” Vreau cât mai multe morţi…” Apoi m-am uitat şi iată un cal pe care stătea un călăreţ al cărui nume era moartea şi iadul îl urma (Apocalipsa, Ioan Evanghelistul, 6:8).

De aceea, mai întâi călăreţul de pe calul îl va lua cu el pe Joseph Biden, cu atât mai bine va fi pentru lumea noastră suferindă…”, a scris Medvedev.

Fostul şef al Rusiei este, de la începutul războiului, autorul unor atacuri grosolane la adresa „duşmanilor” Kremlinului.

Dmitri Medvedev afirmă că nu vor fi discuții de pace cu Kievul

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate de la Moscova, a declarat luni într-un discurs belicos ținut în fața unei hărți cu Ucraina împărțită între vecinii săi, inclusiv România, că nu vor exista discuții de pace cu Kievul, relatează Reuters, preluat de ziarulprofit.ro.

El a declarat în cadrul unei prelegeri intitulate „Fronierele geografice și strategice”, pe care a susținut-o la evenimentul „Cunoașterea. Întâi” organizat la Moscova, că Rusia va duce până la capăt „operațiunea militară specială” declanșată de Vladimir Putin pe 24 februarie 2022 și că aceasta se poate încheia doar cu capitularea Kievului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă