15.5 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăȘtirile zileiDiana Șoșoacă, reclamată la 112 pentru că nu avea mască în Senat...

Diana Șoșoacă, reclamată la 112 pentru că nu avea mască în Senat – VIDEO

Diana Șoșoacă, reclamată la 112 pentru că nu purta mască de protecție la lucrările Senatului. O senatoare a telefonat la numărul de urgență chiar de la tribuna Senatului pentru că Diana Șoșoacă nu se conforma regulamentului.

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, președintele Comisie de Apărare, a sunat la 112 chiar din plenul Senatului și a chemat Poliția pentru că senatoarea Diana Șoșoacă a refuzat să poarte masca sanitară.

”Înțeleg că sunt colegi deasupra legii. Parlamentul adoptă legi care sunt respectate de cetățeni, asta este democrația. Cum putem să le cerem cetățenilor să respecte legea, când colegii nu o fac? Medicii poartă mască 12 ore pe zi și nu au făcut apel la drepturi constituționale. Stimată colegă, dacă nu vă conformați legii pe care noi o aprobăm, dați-mi voie să apelez la instituțiile statului pentru că instigați la nerespectarea legii”, a spus Nicoleta Pauliuc, după care a sunat la 112 chiar de la pupitrul Senatului, relatează G4media.

Gestul senatoarei PNL a fost aplaudat de câțiva senatori, în timp ce senatoarea Șoșoacă a vociferat din bancă. Până la urmă, Diana Șoșoacă și-a pus o mască transparentă.

Diana Șoșoacă, reclamată la 112 de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, dar și colegii săi din AUR au sfidat constant regulile privitoare la purtatul măștii în Parlament. Mai mult, Diana Șoșoacă a făcut presiuni asupra medicilor dintr-un centru de vaccinare din Iași, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Agenda secretă a reuniunii de la Davos

După doi ani de concediu, Forumul Economic Mondial își reintră-n pâine. Peste două mii de lideri mondiali vin, în aceste zile, în orașul elvețian,...

Trupele rusești sunt în asalt total pentru a încercui forțele ucrainene pe un râu din estul Ucrainei

Trupele rusești au dat marți un asalt total pentru a încercui forțele ucrainene în două orașe situate de-a lungul unui râu din estul Ucrainei,...
00:01:26

Tedros, foarte emoționat, a fost reales director general al OMS

Membrii Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) l-au reales pe Tedros Adhanom Ghebreyesus în funcția de director general al OMS cu o majoritate puternică pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă