11.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Designer de la PRO TV, lovit cu sălbăticie într-un magazin din București

Totul s-a întâmplat sub privirea angajatelor din magazin. Designerul a fost transportat la spital și operat la nas.

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit aici și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte  rău deja”, a declarat Joia colegilor de la Pro TV.

Joia avusese un schimb de replici cu persoana care a lovit-o în afara magazinului și care își parcase limuzina pe trecerea de pietoni. „M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a spus Joia.  

Biroul de presa al Poliției Capitalei susține că în cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. 

Ultima oră
Pe aceeași temă