13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăDeputatul USR Bogdan Rodeanu s-a contrat cu George Simion la discursul lui...

Deputatul USR Bogdan Rodeanu s-a contrat cu George Simion la discursul lui Zelenski

Deputatul USR Bogdan Rodeanu și liderul AUR, George Simion, au avut, luni, un schimb de replici, după discursul lui Volodimir Zelenski în Parlament. „Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi”, i-a spus Rodeanu liderului AUR.

„Știi ucraineană, nu te-a interesat discursul lui Zelenski?”, l-a întrebat Bogdan Rodeanu pe George Simion.

Liderul AUR i-a reproșat deputatului USR că purta un însemn cu steagul Ucrainei: „Vă lipsește roșu”.

„Lasă, Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi. Tot alte interese reprezinți, nu te mai da mare patriot. Știi ce s-a vorbit despre Moldova?”, a replicat Rodeanu, moment în care George Simion a spus că Moldova e următoarea”.

”Atât timp cât o să fim alături de Ucraina și alături de Occident și cât vom lucra împotriva Federației Ruse, Republica Moldova va fi apărată”, a conchis Rodeanu, conform epicnews.ro.

Bogdan Rodeanu s-a duelat verbal cu George Simion, după discursul lui Zelenski din Parlamentul Românie

În timpul discursului președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, în Legislativul de la București, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit niște steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit niște steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce președintele ucrainean le vorbea senatorilor și deputaților, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

Un congres extraordinar al AUR, primul de acest gen din istoria partidului, l-a ales în funcția de președinte pe George Simion.

Congresul AUR s-a desfășurat duminică, 27 martie 2022. Până la acest moment, AUR a avut doi copreședinți. Aceștia au fost senatorul Claudiu Târziu și deputatul George Simion. Deși, teoretic, ei aveau funcții egale, realitatea a arătat că, practic, liderul partidului este George Simion. Alegerea lui Simion ca președinte a făcut doar să certifice această situație.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă