8.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportAlte sporturiDavid Popovici obține bronzul în proba de 100 m liber, la Europenele...

David Popovici obține bronzul în proba de 100 m liber, la Europenele de la Otopeni

Talentatul David Popovici a obținut o performanță de excepție, adjudecându-și medalia de bronz în proba de 100 de metri liber, în cadrul Campionatelor Europene de înot desfășurate duminică seara la Otopeni, în bazin scurt (25 de metri).

opovici a înregistrat un timp de 46 sec 05/100 în cursa sa, fiind depășit de francezul Maxime Grousset, care a încheiat în 45 sec 46/100, și de italianul Alessandro Miressi, cu un timp de 45 sec 51/100.

Deși a început slab și s-a clasat pe ultimul loc (8) după prima lungime de bazin, Popovici a reușit să avanseze la locul 7 la 50 și 75 de metri. Cu toate acestea, a impresionat în final, realizând un finiș remarcabil și câștigând medalia de bronz.

În etapa de calificări, David Popovici s-a remarcat cu al doilea cel mai bun timp (46 sec 70/100), iar în semifinale a ocupat locul șase cu un timp de 46 sec 48/100.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 708: Trei morți, în urma unui atac asupra Odesei

O dronă rusească a lovit o zonă comercială în portul ucrainean Odesa, de la Marea Neagră, ucigând trei persoane, au declarat armata ucraineană şi...

Mită la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău! Doi angajați au fost reținuți de procurorii DNA

Şeful Serviciului Tehnic, Administrativ şi Aprovizionare din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău şi economistul unităţii au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru 24 ore...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă