1.1 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportInotDavid Popovici are chipul pictat pe un bloc de pe șoseaua Ștefan...

David Popovici are chipul pictat pe un bloc de pe șoseaua Ștefan cel Mare

David Popovici, recordmen mondial la înot, a fost pictat pe un bloc de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Bucureşti, anunță Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), potrivit money.ro.

„David Popovici le zâmbește în fiecare zi celor care trec pe Șoseaua Ștefan cel Mare”, scrie, azi, pe Facebook, COSR.

Conform postării, campionul mondial și european, recordmen mondial la înot, a fost pictat pe peretele unui bloc din Capitală într-un proiect al Asociației EDIT și Swet Damage Crew, cofinanțat de Primăria Sectorului 2 București, prin centrul Cultural Mihai Eminescu.

Medalie de aur pentru David Popovici, în Polonia

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber, vineri, în prima reuniune a Memorialului „Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia), în bazin scurt, de 25 metri.

Înotătorul român a fost cronometrat cu timpul de 1 min 44 sec 08/100. De asemenea, elevul antrenorului Adrian Rădulescu s-a calificat şi în finala de la 50 de metri liber, cu al cincilea timp, 21 sec 93/100. Finala va avea loc vineri seara.

Sâmbătă, David Popovici va mai concura la 100 m liber şi la 50 m fluture.

David Popovici se pregăteşte pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, din perioada 5-10 decembrie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Actorul Ryan O’Neal a murit

Ryan O'Neal, celebru pentru interpretarea sa în „Love Story”, s-a stins la vârsta de 82 de ani, conform declarației făcute vineri de către fiul...
00:00:25

Filipine condamnă acțiunile Chinei în Marea Chinei de Sud

Filipine a condamnat sâmbătă (9 decembrie) „acțiunile ilegale și agresive” ale Chinei în Marea Chinei de Sud, declarând că paza de coastă a Chinei...

“În cinci ani, putem să exportăm carne de porc”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, vrea să revigoreze zootehnia românească, astfel încât în câțiva ani România să ajungă să exporte din nou carne de...
Ultima oră
Pe aceeași temă