14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCseke Attila: Suntem necredibili cu Autostrada Transilvaniei

Cseke Attila: Suntem necredibili cu Autostrada Transilvaniei

„Mi-aş dori foarte mult ca această autostradă a Transilvaniei să se termine pentru că suntem în mare întârziere, suntem necredibili, dacă vorbim de implementarea acestui proiect care trebuia finalizat în 2012, cunoaştem problemele acestui proiect, acestei autostrăzi. E important ca acest proiect să continue şi să fie finalizat cât mai rapid posibil.”, a declarat luni Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a adăugat că tronsonul dintre Târgu Mureș și Brașov nici măcar nu este în stadiul de licitație în acest moment, în timp ce celelalte porțiuni sunt fie în proiectare, fie atribuite prin contract de execuție.

„Putem avea o perspectivă, dar va trebui să finalizăm această autostradă şi până la Braşov. Evident şi toate celelalte pentru că această legătură trebuie să existe între cele trei regiuni istorice ale României.”, a mai spus Cseke Attila, citat de News.ro.

Cele mai citite

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă