2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeȘtirile zileiCopii prinși sub țevi depozitate pe un câmp. Unul dintre ei a...

Copii prinși sub țevi depozitate pe un câmp. Unul dintre ei a murit

Băiatul de 8 ani a fost prins între ţevi şi a fost găsit inconştient de pompieri şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că duminică, în jurul orei 17.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că doi copii ar fi răniţi după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi minori, unul de opt ani, iar celălalt de 11 ani. Din primele informaţii, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuinţelor, unde erau depozitate mai multe ţevi, iar la un moment dat acestea s-au mişcat, minorul de opt ani fiind prins între ele”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a menţionat că în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de opt ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă