14 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Comisarul care a luat mită un ceas de 900 de Euro rămâne în libertate

Comisarul-șef Marian Iorga, fostul șef al Poliției Călărași și Poliției Prahova, ‘săltat’ de DNA în luna iulie, rămâne sub control judiciar! Decizia rămâne definitive.

Fostul comisar șef al județului Prahova și Călărași, Marian Iorga, a scăpat fără pușcărie, după ce a pretins și primit un ceas Tissot de la Constanța Naghi, patroana fabricii de mezeluri Aldis. El a avut rolul de recuperator, notează surse judiciare. Ceasul e în valoare de 4.350 de lei. În fața procurorilor, Naghi a recunoscut că i-ar fi dat lui Marian Iorga ceasul Tissot. Trebuie precizat că, la audierile procurorilor, comisarul-șef Marian Iorga nu a recunoscut că ar fi primit vreun ceas de la Constanța Naghi. 

citește și: Dacian Cioloș, între Boléro și “Bătuta românească”

Instanța s-a pronunțat. Comisarul rămâne doar sub control judiciar. Sentința e definitivă.

Liviu Dragnea nu s-a bucurat de o asemenea clemență judiciară

Liviu Dragnea a stat în pușcărie doi ani și șase luni. El a fost acuzat că, în calitate de președinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de președinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe șefii Direcției de Protecție a Copilului Teleorman să le angajeze fictiv și să le mențină în funcții pe doua membre PSD. Inculpatul nu și-a recunoscut niciodată fapta. Comentatorii susțin că fostul președinte al PSD a fost un “deținut politic.’

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă