6.8 C
București
duminică, 18 februarie 2024
AcasăPoliticăClotilde Armand va candida din partea USR pentru un nou mandat de...

Clotilde Armand va candida din partea USR pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1. Îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Clotilde Armand a anunţat că va candida din partea USR şi a aliaţilor săi pentru un nou mandat de edil al Primăriei Sectorului 1, pentru că trebuie să continue ceea ce a început şi că va susţine o candidatură a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei din partea forţelor de dreapta, potrivit agerpres.ro.

“Suntem o alianţă de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta şi avem încredere că vom putea să construim o majoritate. (…) Sunt candidatul USR. Restul trebuie să fie formalizat”, a declarat Clotilde Armand, marţi, la Digi 24.

Ea a adăugat că are multe proiecte în curs de desfăşurare. “Mai candidez (…) pentru că trebuie să continuăm ceea ce am început. Avem multe proiecte care sunt în curs de desfăşurare. Avem multe proiecte blocate de Consiliul Local care trebuie deblocate”, a spus Clotilde Armand.

Armand a menţionat că îl susţine pe Nicuşor Dan, deoarece are încredere în proiectul pe care îl are pentru Capitală. “Ne ţinem de promisiune şi ieşim cu ce am spus, adică toleranţă zero la corupţie, toleranţă zero la încălcarea legilor, vrem o construcţie şi o dezvoltare a Bucureştiului, a Sectorului 1, pe nişte baze corecte”, a afirmat primarul.

În ceea ce priveşte conflictul său cu consilierii locali ai PNL şi PSD, Armand a menţionat că este vorba despre o “trădare” a PNL faţă de cetăţeni.

“Această trădare a avut loc la nivel naţional, la nivel de Bucureşti şi la nivel de Sectorul 1. La nivel naţional (…) sloganul a fost: ‘Votaţi PNL, pentru a scăpa ţara de ciuma roşie!’ şi au format un guvern cu PSD. La nivel de Bucureşti sunt pe cale să îi retragă sprijinul lui Nicuşor Dan şi să îl promoveze pe domnul Burduja (…), la nivel de sectorul 1 eu m-am ţinut de angajamentele de campanie. (…) Avem un acord între PNL şi mine care stă în dulap, în biroul viceprimarului PNL, neatins”, a adăugat Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 anunță programul “Rabla pentru ascensoare”. PNL o acuză pe Clotilde Armand că vrea să dea “un tun” de o sută de milioane de euro

După ce Primăria Sectorului 1 a pus în dezbatere publică o inițiativă denumită “Rabla pentru Ascensoare”, filiala PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că “dorește să sifoneze cel mai probabil prin firme de casă 100 de milioane de euro, din banii cetățenilor”.

Primăria Sectorului 1, cea condusă de primarul Clotilde Armand, a anunțat că “Începe Revoluția Energiei Verzi în Sectorul 1: punem în dezbatere publică programele Rabla pentru Ascensoare și Termoficare de la Soare”. Cele două programe nu au, după cum reiese din numele lor, o legătură tehnică unul cu celălalt, dar au un scop comun, acela de contribui la scăderea consumurilor de energie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Real Madrid, încurcată încă o dată de formația lui Andrei Rațiu

Real Madrid, liderul din La Liga, a scos doar un egal pe terenul concitadinei Rayo Vallecano, 1-1, în etapa cu numărul 25 din campionatul...
00:00:56

VIDEO. Populația din Paris deplânge moartea criticului lui Putin Navalnîi

Peste 100 de persoane s-au adunat sâmbătă (17 februarie) lângă Turnul Eiffel din Paris pentru a deplânge moartea criticului lui Putin, Alexei Navalnîi. Unii au...

Dialoguri culturale în Capitală. De la mărţişoare, la Brâncuși

Bucureştiul vibrează în ritmul evenimentelor dedicate artei, istoriei și tradițiilor. Printre acestea, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” inaugurează o nouă ediție a...
Ultima oră
Pe aceeași temă