18.9 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăPoliticăCriza politicăCioloș: Nu e clar ce înseamnă noul mandat al PNL

Cioloș: Nu e clar ce înseamnă noul mandat al PNL

Cioloș nu vede ce a adus nou acest mandat al PNL votat marți seara.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat marţi, după ce Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat flexibilizarea mandatului de negociere, că nu este clar ce presupune această flexibilizare, dar că ar fi trebuit făcute în urmă cu zece zile demersuri pentru conturarea unei majorităţi parlamentare.

Cioloș crede că acest mandat al PNL de flexibilizare este o idee tot repetată

„Eu nu am mai multă claritate. Asta cu flexibilizarea mandatului am tot auzit-o, dar încă nu ştim ce înseamnă flexibilizarea şi în ce direcţie vrea să o ia PNL. Am înţeles că vor un guvern cât mai rapid. Păi dacă voia un guvern cât mai rapid, îi dădea un mandat premierului desemnat Ciucă, încă de acum zece zile, să negocieze o majoritate”, a spus Cioloş pentru B1 Tv.

Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, marţi, flexibilizarea mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlament, precum şi echipa de negociere.

„În şedinţa BPN al PNL a fost aprobată propunerea de flexibilizare a mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlamentul României şi echipa de negociere. Echipa de negociere este condusă de preşedintele partidului şi din ea fac parte cei patru prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Au fost două abţineri”, a declarat Cîţu, la Parlament, după şedinţa BPN al PNL, conform agerpres.ro.

Din echipa de negociere fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general al formaţiunii, Dan Vîlceanu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi – Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Românii plătesc cel mai scump curent electric din Europa

Eurostat-ul a dat decisiva: Românii plătesc pentru gospodăriile lor cel mai scump curent electric din Europa, raportat la puterea de cumpărare, adică după metodologia...

Românii investesc în imobiliare. Specialiștii anticipează creșteri ale prețurilor până la final de an

Cererea de pe piața imobiliară a fost în creștere în primele trei luni ale anului, conform analizei făcute de agenția imobiliară cu acoperire națională...

Flanco are un nou director de logistică 

Cu o experiență de peste 20 de ani în logistică și supply chain, Laura Simion s-a alăturat echipei Flanco Retail începând de luna aceasta,...
Ultima oră
Pe aceeași temă