9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăPoliticăCriza politicăCiolacu îl acuză pe Cioloș de iresponsabilitate

Ciolacu îl acuză pe Cioloș de iresponsabilitate

Marcel Ciolacu a lansat, luni, un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș, pe care îl acuză de „lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii”. Liderul PSD spune că Cioloș se agață de „negocieri politice fără sens”, în timp ce „sute de români mor zilnic”.

„ O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!
Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.
Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.
Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.
Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”, a transmis luni Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cioloş, a depus, luni, la Parlament lista de miniştri și programul de guvernare.

În cabinetul său revin miniştri care au mai fost în funcţii, criticați însă și de PSD, și de PNL.

Cele mai citite

Certificatul verde este obligatoriu în biserică, în Grecia

Certificatul verde este obligatoriu pentru cei doresc să meargă la biserici, în Grecia. Autoritățile de la Atena au introdus nou restricții pentru a preveni...

O menajeră a câștigat al treilea premiu la loterie în valoare de 50.000 dolari

O femeie din Maryland a câștigat al treilea premiu la loterie, în valoare de 50.000 de dolari. Femeia este o menajeră pensionară în vârstă...

Campionii la rugby ai României sunt blocați în Africa de Sud

Campionii la rugby ai României sunt blocați în Africa de Sud, din cauza pandemiei de Covid. Din Africa de Sud trebuie repatriați 39 de români,...
Ultima oră
Pe aceeași temă