12 C
București
luni, 3 octombrie 2022
AcasăPoliticăCriza politicăCiolacu îl acuză pe Cioloș de iresponsabilitate

Ciolacu îl acuză pe Cioloș de iresponsabilitate

Marcel Ciolacu a lansat, luni, un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș, pe care îl acuză de „lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii”. Liderul PSD spune că Cioloș se agață de „negocieri politice fără sens”, în timp ce „sute de români mor zilnic”.

„ O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!
Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.
Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.
Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.
Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”, a transmis luni Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cioloş, a depus, luni, la Parlament lista de miniştri și programul de guvernare.

În cabinetul său revin miniştri care au mai fost în funcţii, criticați însă și de PSD, și de PNL.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Iohannis, la început de an universitar: „Avem nevoie de toleranţă zero în privinţa plagiatului”

Klaus Iohannis a cerut vehement, într-un discurs ţinut cu ocazia deschiderii noului an universitar, „toleranţă zero în privinţa plagiatului", știut fiind faptul că, de...

Șoferii care depășesc viteza legală, urmăriți cu drona

Șoferii vitezomani care depășesc viteza legală vor fi urmăriți cu drona! Poliția Rutieră Cluj a luat această decizie după ce, în ultimul timp, numărul...

Cum alegi topperul potrivit nevoilor tale: 3 elemente importante

Când te întinzi seara în pat după o zi lungă, tot ce îți dorești este să dormi bine. Vrei să simți că dormi pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă