31.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeLifestyleCeline Dion își anulează viitoarele concerte. "Are dureri mari!"

Celine Dion își anulează viitoarele concerte. “Are dureri mari!”

Celine Dion a anunțat că anulează turneul său “Courage World Tour” și “probabil că nu va mai pleca niciodată în turneu”, a declarat, vineri, o sursă apropiată din anturajul lui Dion pentru CNN.

“Ea are dureri mari. Face terapie fizică”, a spus persoana respectivă.

“Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți, din nou”, se arată într-un anunț pe rețelele de socializare ale cântăreței.

“Muncesc din greu pentru a-mi recăpăta forțele, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești apt 100%. Nu este corect față de voi să tot amânăm spectacolele și, chiar dacă mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să știți cu toții că nu renunț… și abia aștept să vă revăd!”.

Dion a amânat mai multe spectacole în decembrie, după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune, a spus ea, care nu îi permite să cânte așa cum este obișnuită.

Afecțiunea este “un sindrom rar, progresiv, care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării”, potrivit Institutului Național pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale (National Institute of Neurological Disorders and Stroke).

“Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le aveam”, a declarat Dion la momentul respectiv.

“Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nu-mi permite să cânt așa cum m-am obișnuit.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cod galben de vijelii, ploi, descărcări electrice și grindină în 5 județe. Ce se întâmplă în București?

Alerta este valabilă în perioada sâmbătă, ora 18.00 - duminică, ora 3.00, în județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș Severin. În Crișana,...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru sediu și…restaurant

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era...

„Fierbe tulburelul. Nu e de glumit!”. 3 oameni au murit

Potrivit datelor prezentate de medic, în această perioadă în doar câteva zile s-au înregistrat doar în Moldova 10 persoane afectate de fierberea mustului....
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies