30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCatherine, prințesa de Wales, a postat o fotografie în care apare fără...

Catherine, prințesa de Wales, a postat o fotografie în care apare fără verighetă

Prințesa de Wales a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, după operația abdominală, în care apare alături de copiii ei, dar fără verigheta pe mână. Imediat după postarea respectivei fotografii, internauții n-au iertat-o și au speculat imediat ruptura dintre ea și soț.

Catherine, prințesa de Wales, le-a mulțumit susținătorilor într-o postare pe rețelele de socializare, care a inclus o fotografie în care apare aceasta și înconjurată de copiii ei: Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Fotografia a fost făcută de prințul William, deși nu este clar când.

“Vă mulțumesc pentru urările voastre amabile și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni”. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită. C”, a scris ea.

Declarația vine într-un moment oportun; teoriile conspirației s-au întețit în legătură cu operația și locul unde se află aceasta, după ce nu a mai fost văzută în public din decembrie.

Un purtător de cuvânt al lui Middleton a comentat anterior zvonurile, declarând pentru Fox News Digital la sfârșitul lunii februarie: “Palatul Kensington a precizat clar în ianuarie calendarul de recuperare a prințesei și vom oferi doar actualizări semnificative. Prințesa se va recupera acasă, în Windsor”.

Dar, chiar și cu noua imagine și cu scurta declarație, zvonurile continuă să circule. Fanii cu ochi de vultur au observat că în fotografie femeia de 42 de ani nu poartă verigheta. Mulți au emis ipoteza că fotografia a fost generată de AI (n.r. inteligența artificială) sau a fost editată. Unii cred că acest lucru înseamnă probleme în paradis pentru îndrăgitul cuplu regal.

“Fără verighetă, iar fundalul nu corespunde cu palatul Kensington și este pur și simplu o scenă aleatorie în aer liber. Tocmai au lansat o imagine generată de AI. Este îngrozitor”, a scris o persoană pe X. “O nouă fotografie după o absență de două luni, dar fără verighetă? Știind că este obsedată să o poarte, ce vrei să ne spui?”, s-a întrebat un altul.

Un reprezentant al prințesei nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a Fox News. Prima ieșire publică a lui Middleton a fost surprinsă de fotografi săptămâna trecută.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă