28.8 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăLifestyleCătălin Scărlătescu, afirmații controversate despre MasterChef: "Nu toți sunt sinceri"

Cătălin Scărlătescu, afirmații controversate despre MasterChef: „Nu toți sunt sinceri”

Cătălin Scărlătescu se pregătește intens pentru sezonul 9 al emisiunii MasterChef România, care va începe în curând pe Pro TV. Formatul extrem de popular va aduce din nou în fața televizoarelor pasionații de gătit, gata să impresioneze cu talentele lor culinare.

Pro TV a confirmat că filmările pentru cel de-al 9-lea sezon au început deja, iar echipa emisiunii este pregătită să ofere telespectatorilor un spectacol de neuitat.

Alături de Gina Pistol, Cătălin Scărlătescu va face parte din juriul de experți, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, toți fiind hotărâți să descopere și să susțină cei mai talentați bucătari amatori din România.

Cu o combinație de competiție acerbă și momente pline de pasiune pentru gătit, sezonul 9 MasterChef promite să fie unul captivant pentru toți fanii show-ului.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat ciao.ro, acesta a vorbit despre momente delicate, afirmând că sunt concurenți care vin doar pentru reclamă.

Cumva da, gândiți-vă că suntem de toate genurile pe planeta asta. Nu toți sunt sinceri. Nu toți vin aici pentru a câștigă acest trofeu,

a declarat Cătălin Scărlătescu, întrebat dacă sunt concurenți care vin doar să-și facă un soi de promovare.

De altfel, se pare că Scărlătescu a fost pus la slăbit de Doina Teodoru, partenera acestuia. El a afirmat:

Nu mai. S-a terminat cu greutatea. Greutatea asta e perfectă. Zic eu. Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă “madam” acasă (…) Zice “ai grijă cu mâncatul”. Dar ce să faci dacă sunt gurmand și eu de meserie. Scărlătescu Cătălin Gurmand, ăsta e un nume din familie, așa că nu avem ce să facem,

întrebat dacă e pregătit să ia în greutate la noul sezon de MasterChef.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă