11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Cătălin Rotea, un primar exemplu pentru România

Cătălin Rotea, în vârstă de 37 de ani este primarul orașului Balș, județul Olt. Fost manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea a devenit primarul orașului de pe Olteț de puțin timp și deja a făcut foarte multe schimbări bune pentru oraș.

Orașul Balș este un oraș mic al județului Olt, cu aproximativ 18.000 de locuitori situat între Slatina și Craiova, unde în ultimii ani nu s-au mai mișcat lucrurile mai deloc.

De ce este un primar exemplu

Primarul orașului Balș a realizat foarte multe lucruri într-un timp relativ scurt. Față de mandatele fostului primar al orașului, Cătălin Rotea nu doar a promis lucruri, ci le-a și realizat – un lucru foarte rar în politica din România, unde politicienii doar aruncă cu promisiuni în stânga și-n dreapta, fără a le duce la capăt.

Cătălin Rotea este printre puținii primari ai României care a preluat frâiele unui oraș și realizează lucruri. Faptele sale în calitate de primar, pot fi comparate cu cele ale primarului din Cluj, Emil Boc.

Ce a realizat până acum pentru orașul Balș

  • Noi locuri la creșă (Începând de astăzi, am dublat locurile pentru copiii din orașul nostru, la Creșa Nr. 1, astfel că activitatea grupelor nou înființate se va desfășura în săli moderne, recent renovate, cu mobilier nou și toate condițiile sanitare necesare).
  • Secția Cronici a Spitalului Balș – reabilitată (Pentru că sistemul de sănătate este definitoriu în orice societate și ar trebui să fie prioritar pentru o administrație responsabilă, reabilitarea Spitalului Balș, care a fost amânată în trecut de mult prea multe ori, este pentru noi stringentă și urgentă.)
  • Promisiune îndeplinită – noi locuri de joacă pentru copiii din orașul Balș. Începând de astăzi, orașul nostru are mai multe spații amenajate, în care copiii se pot juca bucuroși, liniștiți și în siguranță.
  • A înființat o linie directă pentru cetățenii orașului Balș, pentru propuneri, sesizări sau inițiative – 0743 364 364.
  • Va construi aproximativ 50 de locuințe sociale în valoare de 20 milioane de lei, transmite acesta pe pagina de Facebook.

Tânărul primar pregătește multe alte surprize pentru locuitorii orașului.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Ultima oră
Pe aceeași temă