11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportFotbalCalificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC Voluntari cu scorul de 3-1.

Susținuți din tribunele stadionului „Michael Klein” de 12.000 de fani, elevii lui Florin Maxim s-au impus grație reușitelor lui Manolache (20), Neacşa (61) și Coman (72). Golul ilfovenilor a fost marcat de Daniel Florea (33).

Corvinul, care nu are drept de promovare în Liga 1, este cea de-a 17 echipă de eșalon inferior din istoria Cupei României care ajunge în finală și doar a doua care reușește această performanță după Revoluție. În 2018, FC Hermannstadt pierdea ultimul act cu 0-2 în fața Universității Craiova.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă