3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeLifestyleBritney Spears a detaliat scurta aventură pe care a avut-o cu Colin...

Britney Spears a detaliat scurta aventură pe care a avut-o cu Colin Farrell la începutul anilor 2000

În cartea sa de memorii “The Woman In Me”, Britney Spears a detaliat scurta aventură pe care a avut-o cu Colin Farrell la începutul anilor 2000.

Amintindu-și de scurta poveste de dragoste care a avut loc la scurt timp după despărțirea de Justin Timberlake și cu un an înainte de a se căsători cu Kevin Federline, Spears se pare că a descris-o ca fiind “o încăierare de două săptămâni”, transmite Insider.

“Încăierare – singurul cuvânt care ar putea descrie acea relație”, a citat Time din cartea lui Spears după ce a obținut un prim exemplar.

“Eram unul peste altul, făcând dragoste cu atâta pasiune încât părea că ne bătem pe stradă”, continuă citatul cântăreței.

Se pare că Spears a făcut cunoștință cu starul irlandez prin intermediul unui “prieten promotor de club” și, după ce a intrat în legătură, l-a vizitat pe platoul de filmare, atunci când acesta filma “S.W.A.T.”.

De asemenea, Spears l-a însoțit pe actor la premiera filmului său din 2003 “The Recruit”, unde au fost fotografiați împreună zâmbind și râzând. Ea a scris că și-a dat seama că încă se mai gândea la fostul ei iubit, potrivit Time.

Publicația a relatat că, deși Spears a spus că știa că Timberlake s-a culcat cu “șase sau șapte fete” în săptămânile de după ce și-au încheiat “oficial” relația în 2002, ea a mai scris: “A fost visul unei fete. Eram îndrăgostită de el”.

“Așa cum am mai făcut-o și înainte, când m-am simțit prea atașată de un bărbat, am încercat să mă conving în toate felurile că nu era mare lucru. Că doar ne distram, dar, în acest caz, eram vulnerabilă pentru că încă nu trecusem peste despărțirea de Justin”, a citat Time din cartea lui Spears.

Mai mult, Britney chiar a crezut că s-ar putea lega ceva de viitor între ei doi.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut
Ultima oră
Pe aceeași temă