13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentBrad: Sala de spectacol a fost transformată într-un "coș de gunoi". VIDEO

Brad: Sala de spectacol a fost transformată într-un “coș de gunoi”. VIDEO

Primarul orașului Brad este extrem de dezamăgit. Mai multe doze, ambalaje și alimente au fost aruncate pe jos, printre scaune, în urma unui film, într-o sală de cinematograf la câteva zile de la inaugurare, în județul Hundeoara.

“SALA DE SPECTACOL NU ESTE COȘ DE GUNOI!

Putem avea spectacole, filme la cinematograf sau piese de teatru, dacă nu avem educație și civilizație practic nu avem nimic!

Așa arată balconul de la sala de cinematograf dupa filmul din seara zilei de 10 martie 2023.

Este revoltător faptul că încă mai există o asemenea lipsă de educație în rândul unui anumit segment de spectatori!

Este necesar să aplicăm măsuri coercitive asupra celor care nu păstrează curățenia in sala de cinematograf,” a scris primarul orașului Brad, pe rețelele sociale.

Cinematograful din orașul Brad, “Zarand”, s-a redeschis la 1 martie. Ultimul film care a rulat în respectivul cinema a fost “Titanic”, în 1998. Autoritățile locale și-au dorit să marcheze redeschiderea cinematografului printr-o punte peste timp, astfel că, la 25 de ani distanță, a fost difuzat tot filmului „Titanic”, în ediție remasterizată 3D 4K, și totodată, blockbusterul lui James Cameron, “Avatar – Calea apei”, notează Servus Press.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Dubioasele licitații ale Institutului Ana Aslan

Un șir de licitații desfășurate de Institutul ”Ana Aslan” pentru achiziția de mobilier medical sunt subiectul unei investigații ample, după apariția unor semne...

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă