25.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăLifestyleBoris Johnson a devenit tată. "Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus...

Boris Johnson a devenit tată. “Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson”

Fosta soție a prim-ministrului britanic Boris Johnson, Carrie Johnson, a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului și cel puțin al optulea pentru fostul șef al guvernului britanic.

“Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15”, a scris Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe, transmite Agerpres.

“Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?”, a adăugat ea, mulţumind personalului maternităţii din cadrul University College Hospital din Londra, o unitate a NHS.

Bebeluşul este al treilea copil al cuplului, căsătorit din 2021, după naşterea lui Wilfred, în aprilie 2020, şi a lui Romy, în decembrie 2021, când Boris Johnson era încă prim-ministru.

Johnson, în vârstă de 59 de ani, este, de asemenea, tatăl altor patru copii (doi băieţi şi două fete) din mariajul cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soţie. Fostul prim-ministru a mai fost recunoscut ca tată al unei alte fiice, dintr-o relaţie extraconjugală.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

A fost dezvăluită starea de sănătate a prințese Anne a Marii Britanii

Prințesa Anne a Marii Britanii se recuperează bine în spital, conform declarațiilor făcute marți de soțul ei, notează presa internațională. Incidentul care a dus la...

Serbia semnează un nou acord cu UE

Marți, autoritățile de la Belgrad au încheiat un acord cu Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă, Frontex, pentru a întări...

Spania a pus în aplicare primele măsuri de amnistie pentru separatiștii catalani

Un fost membru al guvernului regional catalan şi un poliţist au devenit, marţi, primii beneficiari ai legii amnistiei separatiştilor catalani, adoptată luna trecută, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă