4.6 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăInternaționalBeirut: Numărul morților crește la 6 în explozia recentă

Beirut: Numărul morților crește la 6 în explozia recentă

Numărul morților în explozia produsă marți seara în Beirut a crescut la 6, potrivit presei libaneze de stat. Premierul de la Beirut susține că atacul „urmărește să tragă Libanul într-o nouă fază de confruntare cu Israelul”, conform jurnalul.ro.

Presa oficială de stat libaneză afirmă că numărul morților în urma exploziei din sudul Beirutului a crescut la șase, de la patru, cât indica raportul anterior.

Lider al Hamas, ucis în exploziiile din Beirut

Un lider al Hamas a fost ucis în timpul exploziilor de marți din Beirut. BBC susține că este vorba de Saleh al-Arouri, șeful adjunct al biroului politic al organizației.

Jurnaliștii britanici anunță că Hamas a confirmat moartea șefului adjunct al biroului său politic, Saleh al-Arouri, în explozia din Beirut.

Al-Arouri era, de asemenea, cunoscut ca fiind foarte implicat în afacerile militare ale Hamas.

Explozia a fost înregistrată marți seara într-o suburbie din sudul capitalei Libanului și ar fi vizat un birou al Hamas.

Presa de stat libaneză susține că explozia a fost cauzată de un atac israelian cu dronă care a vizat un birou al Hamas.

Patru persoane au fost ucise în explozie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul...

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful...

Ministrul de interne francez vede Rusia principalul inamic al Franței

"Rusia este astăzi principalul inamic" al Franţei "în războiul informaţional, de agresivitate pe teritoriu", a susţinut marţi ministrul francez de Interne Gérald Darmanin, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă