1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSocialJustițieBărbat prins în flagrant în timp ce vindea Fentanil şi Oxicodonă, reținut...

Bărbat prins în flagrant în timp ce vindea Fentanil şi Oxicodonă, reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat suspectat că a vândut peste 10.000 de comprimate cu substanţă activă Fentanil, 700 de comprimate Oxicodonă, 1.200 de fiole de morfină şi care a fost prins în flagrant a fost reţinut, joi seară, de procurorii DIICOT.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, a transmis, joi seară, DIICOT.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut,  joi, trei percheziţii în Bucureşti, în cadrul operaţiunii „Himera”, într-un dosar de trafic de droguri în care un bărbat este suspectat că a vândut peste 10.000 de comprimate care conţin ca substanţă activă Fentanil, aproximativ 700 de comprimate Oxicodonă, 1.200 de fiole de morfină, 380 de plasturi ce conţin ca substanţă activă Fentanil şi comprimate de codeină.

Fentanilul şi Oxicodona sunt considerate cele mai periculoase droguri de mare risc existente în prezent pe piaţă, având în mod frecvent efect letal.

Ele sunt folosite pentru dureri extrem de puternice şi sunt eliberate doar cu prescripţie medicală.

Bărbatul a fost prins în flagrant având la el zeci de cutii cu comprimate care conţin Fentanil.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
00:00:38

VIDEO. Trei miliarde de dolari pentru prima cale ferată de mare viteză din SUA

Președintele SUA, Joe Biden, a prezentat vineri, 8 decembrie, o investiție de 3 miliarde de dolari pentru un proiect feroviar de mare viteză care...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...

Când vor circula trenurile din România cu 160 km/h?

Viteza medie cu care un tren de călători circulă la ora actuală în România este de 44 km/h. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean a...
Ultima oră
Pe aceeași temă