1.7 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeInternaționalAutorul celui mai sângeros atac petrecut în SUA anul acesta probabil s-a...

Autorul celui mai sângeros atac petrecut în SUA anul acesta probabil s-a sinucis

Presupusul autor al celui mai sângeros atac armat din acest an în Statele Unite a fost găsit mort, probabil după ce s-a sinucis cu o armă de foc, au anunţat autorităţile din statul Maine, după o vânătoare de oameni intensă de două zile.

“El este mort (…). Poliţia din statul Maine a localizat cadavrul”, a declarat guvernatoarea acestui stat, Janet Mills, despre presupus autor al atacului armat care a ucis miercuri 18 persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 76 de ani, în oraşul Lewinston.

Acest bărbat în vârstă de 40 de ani, pe nume Robert Card, un rezervist al armatei, pare să se fi sinucis cu o armă, potrivit lui Michael Sauschuck, responsabilul pentru siguranţa publică în Maine.

Cadavrul a fost găsit la 19.45 lângă un râu din Lisbon Falls, un oraş situat la aproximativ cincisprezece kilometri de Lewinston.

“În această seară, locuitorii din Maine pot răsufla uşuraţi”, a reacţionat pe X (fostă reţea Twitter) senatoarea de Maine Susan Collins, care a spus că a fost prevenită de preşedintele Joe Biden.

Citește și:

Iohannis, mesaj de condoleanțe pentru Biden

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Academia Română a pierdut 171 de ha de pădure prin noncombat în instanță

Academia Română, condusă în scripte de Ioan-Aurel Pop, dar în realitate de secretarul general Ioan Dumitrache și protejata acestuia, fosta directoare economică recent...

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...

Italia a câștigat „Salatiera de Argint” după 47 de ani de așteptare

Echipa masculină de tenis a Italiei a câştigat Cupa Davis, după ce a învins în finală Australia, cu scorul general de 2-0. Reprezentanţii Italiei s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă