25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiArtă de stânga globalistă, făcută cu bani publici, la Timișoara

Artă de stânga globalistă, făcută cu bani publici, la Timișoara

Astfel, Putin este înfățișat ca fiind gay, lui Trump îi este asociată o siglă care aduce aminte de zvastica nazistă, iar conflictul din Fâșia Gaza este reprezentat ca o baie de sânge.

Proiectul TOLERANCE TRAVELING POSTER SHOW a fost inițiat de designerul grafic și ilustratorul newyorkez Mirko Ilić în 2017. Expoziția prezintă peste 90 de postere create de designeri și artiști consacrați de pretutindeni din lume, fiecare lucrare exprimând vizual înțelegerea toleranței în limba maternă a autorului. Colecția este prezentată în spații publice și nu în galerii de artă, deoarece scopul ei constă nu numai în expunerea lucrărilor, ci și în reunirea și conectarea vizitatorilor.

Expoziția este deschisă în perioada 5 Octombrie – 5 Noiembrie 2018, în toate spațiile Typopassage din Timișoara: TypeYard U5 & TypoAtelier (Piața Unirii 5), Typopassage (Pasaj Pod Mitropolit Andrei Șaguna), TypoLejer (str. Laszlo Szekelyi 1) și TypoCafe (str. Eugeniu de Savoya 5).

FOTO: Facebook / Edwin Sebastian Marc

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Clasamentul WTA actualizat. Câte jucătoare are România în top 100 + Ce loc ocupă Simona Halep

Poloneza Iga Swiatek continuă să conducă detașat în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis dat publicității luni de WTA, în care România are...
Ultima oră
Pe aceeași temă