8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAproape 1.500 de timişoreni s-au imunizat la Maratonul Vaccinării, în mai puţin...

Aproape 1.500 de timişoreni s-au imunizat la Maratonul Vaccinării, în mai puţin de 24 de ore

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, sâmbătă, că la Maratonul Vaccinării, deschis pentru trei zile la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, s-au vaccinat 1.452 de persoane, din care 305, pe parcursul nopţii.

În perioada 23-25 aprilie 2021, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, găzduiește un adevărat maraton de vaccinare, sub sloganul “Pune umărul pentru Timișoara. Vaccinează-te!”. Pe parcursul a trei zile non-stop, atât ziua cât și noaptea, sute de cadre medicale voluntare și studenți la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babeș” Timișoara sunt la datorie pentru a-i primi pe timișorenii care doresc să se vaccineze.

Sute de timişoreni au aşteptat, vineri după amiaza, să intre în spaţiul de vaccinare unde au fost amenajate 30 de fluxuri cu peste 500 de voluntari pregătiţi să administreze cele 10.000 de doze de ser Pfizer, care pot fi suplimentate, dacă va fi nevoie.

„Timișoara are șansa să fie primul oraș liber de Covid-19 dacă ne vaccinăm toți. Dacă știu ceva, e că timișorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toți timișorenii să pună umărul pentru orașul lor, pentru școli redeschise, pentru viața sportivă și culturală a orașului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor. Acum, la Maratonul Vaccinării, e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara. Acum e momentul pentru victoria unei comunități unite în fața virusului”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă